Vår historie

Zhejiang Yongyuan Valve Co. , og en av de viktigste foretakene for ventilproduksjon i Zhejiang -provinsen.


Vårt firma kan utvikle og produsere nye produkter i henhold til kundens krav og prøver. Selskapet vedtar dagens avanserte støpeteknologi og utstyr for å lage alle slags grove og ferdige deler (kan støpes for å produsere duktilt jern, grått jern, rustfritt stål, karbonstål, etc.) og har profesjonelt teknisk personell og inspeksjonsmetoder av høy standard .


Sertifikat for ISO9001 styringssystem er oppnådd i 1993, TS -produksjonslisens (Nasjonalt spesialutstyr for rørledning og ventil) i 2002 og API 6D (American Petroleum Institute) lisens i 2009.Vår fabrikk har et høykvalitets kontrollsystem og en dedikert kvalitetskontroll team, blir alle ventilene inspisert på API598 eller API6D, og ​​dermed kan vi tilby ventiler av god kvalitet til kunder. Vi vil fortsette arbeidet med å forbedre produktkvaliteten med kundene over hele verden.


Vår fabrikk

Selskapet dekker et område på 56569 kvadratmeter, med 50500 kvadratmeter verksted og 287 ansatte. Det er fire senioringeniører, to senioringeniører i QA, andre 28 ingeniører og teknikere. Vi har komplette utstyrslinjer fra produksjon, inspeksjon til testing, som to linjer med sandstøping og to linjer med investeringsstøping, 208 sett med mekanisk prosessutstyr. Testutstyr består av materialspektrometer, strekkprøver, hardhetstester, ultralydfeildetektor, tykkelsestester, metallfilmanalysator og fysisk og kjemisk analyserom. Produksjonskapasiteten vår når 6800 tonn for forskjellige typer høyt, middels og lavt trykk ventiler, med over 50 modeller og 600 typer spesifikasjoner. Vi har one-stop produksjonskapasitet fra forskning, design, utvikling, smiing, sandstøping, investeringsstøping, maskinering, montering, testing, belegg til pakking.