Kuleventil

Zhejiang Yongyuan Valve er en profesjonell produsent av ventiler i Kina, grunnlagt i 1967. Med en historie på nesten 50 års historie, er vi i dag et av rådsmedlemmene i China Valve Association, og et av samleforetakene til National Ball Valve Standard, utpekt som en av de beste kinesiske kjemiske utstyrsleverandørene. Vårt firma har fått rykte til fremragende bedrifter i Zhejiang -provinsen, og fikk også tilbakemelding fra kundens tilfredshet og belønninger for gode forretningsytelser.

Kuleventil i rørledningen brukes hovedsakelig til å kutte, distribuere og endre retningen på strømmen til mediet, den trenger bare å rotere 90 driftsgrader og et lite rotasjonsmoment kan lukkes tett. Når det er helt åpent eller helt lukket, tetningsflaten til kulen og ventilsetet er isolert fra mediet. Når mediet passerer, vil det ikke forårsake erosjon av ventiltetningsoverflaten.Kuleventil i henhold til forbindelsen kan deles inn i flensforbindelse, gjenget tilkobling og klemmetilkobling.Våre kulventiler har også brannsikker struktur og låseanordning.Bredt utvalg av applikasjoner, fra små til flere millimeter, store til flere meter, høyt, middels og lavt trykk miljøer kan brukes.

Vi har sertifikat for ISO9001 styringssystem er oppnådd i 2000, TS produksjon lisens (Nasjonalt spesialutstyr for rørledning og ventil) i 2006 og API 6D (American Petroleum Institute) lisens i 2012. Salgsmarkedet dekker Nord -Amerika og Sørøst -Asia.Vår fabrikken har et kontrollsystem av høy kvalitet og et dedikert kvalitetskontrollteam, alle ventilene inspiseres på API598 eller API6D, og ​​dermed kan vi tilby ventiler av god kvalitet til kunder.Vi har komplette utstyrslinjer fra produksjon, inspeksjon til testing, som to linjer av sandstøping og to linjer med investeringsstøping, 208 sett med mekanisk prosessutstyr.Vår produksjonskapasitet når 6800 tonn for forskjellige typer høyt, middels og lavt trykkventiler, med over 50 modeller og 600 typer spesifikasjoner.Vi har ett stopp produksjonskapasitet fra forskning, design, utvikling, smiing, sandstøping, investeringsstøping, maskinering, montering, testing, belegg til pakking.I henhold til standarden GB, JB, HB, ANSI og JIS, vi produserer kuleventiler, globusventiler, portventiler, butterflyventiler, tilbakeslagsventiler, dreneringsfeller, fluorforede ventiler, pneumatiske og elektriske dampkontrollventiler, avlastningsventiler og forskjellige typer flenser, med forskjellige typer råvarer ( legert stål, varmebestandig stål. rustfritt stål, karbonstål, duktilt jern og grått jern), arbeidstrykket er 1,6-4,8Mpa og temperatur under 480 ° C.Med stabsteam av god teknologi og høy kvalitet, positiv bedriftskultur, Vi er dedikert til å tilby våre kunder kvalitetstjeneste, og følger konseptet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVASJON.
Høy kvalitet Kuleventil er CE -sertifisert. Som en spesialisert Kina Kuleventil produsent og leverandør fra Yongyuan Valve, har vi våre egne merker. I tillegg kan du også kjøpe til en billig pris, fordi vi tilbyr gratis prøver og tilbud. Vi støtter ikke bare gode tjenester, men tilbyr også stilig, fancy, avansert vare. Du kan kjøpe rabattprodukter fra vår støperifabrikk med tillit. Hvis jeg trenger mye, kan jeg da engros? Ja det kan du. Fordi produktene våre er på lager. Velkommen til å kjøpe våre produkter til en lav pris fra oss. For mer informasjon, kontakt oss nå. La oss samarbeide med hverandre for å skape en bedre fremtid og gjensidig nytte.