Portventil

Zhejiang Yongyuan Valve er en profesjonell produsent av ventiler i Kina, grunnlagt i 1967. Med en historie på nesten 50 års historie, er vi i dag et av rådsmedlemmene i China Valve Association, og et av samleforetakene til National Ball Valve Standard, utpekt som en av de beste kinesiske kjemiske utstyrsleverandørene. Vårt firma har fått ryktet til fremragende bedrifter i Zhejiang -provinsen, og fikk også tilbakemelding fra kundens tilfredshet og belønninger for utmerket forretningsytelse. Våre kontrollventiler, kuleventiler, sommerfuglventiler, globus ventil- og portventiler er mye brukt i oljefelt i utlandet.

Portventil er en åpnings- og lukkende del av portplaten, bevegelsesretningen til portplaten er vinkelrett på væskens retning, portventilen kan bare være helt åpen og helt lukket, kan ikke justeres og strupes. er forseglet med sete og portkontakt.Gateventil har egenskapene til liten strømningsmotstand, mindre innsats ved åpning og lukking, medium kan strømme til begge sider i alle retninger, enkelt å installere og så videre.Våre produkter er smidde ventiler med gjenget tilkobling .

Vi har sertifikat for ISO9001 styringssystem er oppnådd i 2000, TS produksjon lisens (Nasjonalt spesialutstyr for rørledning og ventil) i 2006 og API 6D (American Petroleum Institute) lisens i 2012. Salgsmarkedet dekker Nord -Amerika og Sørøst -Asia.Vår fabrikken har et kontrollsystem av høy kvalitet og et dedikert kvalitetskontrollteam, alle ventilene inspiseres på API598 eller API6D, og ​​dermed kan vi tilby ventiler av god kvalitet til kunder.Vi har komplette utstyrslinjer fra produksjon, inspeksjon til testing, som to linjer av sandstøping og to linjer med investeringsstøping, 208 sett med mekanisk prosessutstyr.Vår produksjonskapasitet når 6800 tonn for forskjellige typer høyt, middels og lavt trykkventiler, med over 50 modeller og 600 typer spesifikasjoner.Vi har ett stopp produksjonskapasitet fra forskning, design, utvikling, smiing, sandstøping, investeringsstøping, maskinering, montering, testing, belegg til pakking.I henhold til standarden GB, JB, HB, ANSI og JIS, vi produserer kuleventiler, globusventiler, portventiler, butterflyventiler, tilbakeslagsventiler, dreneringsfeller, fluorforede ventiler, pneumatiske og elektriske dampkontrollventiler, avlastningsventiler og forskjellige typer flenser, med forskjellige typer råvarer ( legert stål, varmebestandig stål. rustfritt stål, karbonstål, duktilt jern og grått jern), arbeidstrykket er 1,6-4,8Mpa og temperatur under 480C ° .Med stabsteam av god teknologi og høy kvalitet, positiv bedriftskultur, vi er dedikert til å gi kundene våre service av høy kvalitet og følge konseptet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVASJON.

Høy kvalitet Portventil er CE -sertifisert. Som en spesialisert Kina Portventil produsent og leverandør fra Yongyuan Valve, har vi våre egne merker. I tillegg kan du også kjøpe til en billig pris, fordi vi tilbyr gratis prøver og tilbud. Vi støtter ikke bare gode tjenester, men tilbyr også stilig, fancy, avansert vare. Du kan kjøpe rabattprodukter fra vår støperifabrikk med tillit. Hvis jeg trenger mye, kan jeg da engros? Ja det kan du. Fordi produktene våre er på lager. Velkommen til å kjøpe våre produkter til en lav pris fra oss. For mer informasjon, kontakt oss nå. La oss samarbeide med hverandre for å skape en bedre fremtid og gjensidig nytte.