Rillet kuleventil

hejiang Yongyuan Valve er en profesjonell produsent av ventiler i Kina, grunnlagt i 1967. Med en historie på nesten 50 års historie, er vi i dag et av rådsmedlemmene i China Valve Association, og et av samleforetakene til National Ball Valve Standard, utpekt som en av de beste kinesiske kjemiske utstyrsleverandørene. Vårt firma har fått ryktet til fremragende bedrifter i Zhejiang -provinsen, fikk også tilbakemelding fra kundens tilfredshet og belønninger for utmerket forretningsytelse. Vår kulventil i henhold til forbindelsen kan deles inn i flenset kuleventil, gjenget kuleventil og rillet kuleventil.

Kuleventil i rørledningen brukes hovedsakelig til å kutte, distribuere og endre strømningsretningen til mediet, den trenger bare å rotere 90 graders drift, lite rotasjonsmoment kan lukkes tett. Når den er helt åpen eller helt lukket, kan tetningsflaten på kulen og ventilsete er isolert fra mediet.Når mediet passerer, vil det ikke forårsake korrosjon av ventilens tetningsflate.Ventilen er tilkoblet med klemmetilkobling.Denne riflete kulventilen er laget av støpejern og er tilgjengelig i størrelse 2-6 "for vann, gass og olje.

Våre rillede kuleventiler er mye brukt. Vi har sertifikat for ISO9001 styringssystem er oppnådd i 2000, TS produserer lisens (Nasjonalt spesialutstyr for rørledning og ventil) i 2006 og API 6D (American Petroleum Institute) lisens i 2012. Salgsmarkedet dekker Nord -Amerika og Sørøst -Asia.Vår fabrikk har et kontrollsystem av høy kvalitet og et dedikert kvalitetskontrollteam, alle ventilene inspiseres på API598 eller API6D, og ​​derfor kan vi tilby ventiler av god kvalitet til kunder.Vi har komplette utstyrslinjer fra produksjon , inspeksjon til testing, som to linjer med sandstøping og to linjer med investeringsstøping, 208 sett med mekanisk behandlingsutstyr. I henhold til standarden GB, JB, HB, ANSI og JIS, produserer vi kuleventiler, globusventiler, portventiler , sommerfuglventiler, tilbakeslagsventiler, dreneringsfeller, ventiler med fluorforing, pneumatiske og elektriske dampkontrollventiler, avlastningsventiler og forskjellige typer flenser, med forskjellige typer råvarer (legert stål, varme -motstandsstål. rustfritt stål, karbonstål, duktilt jern og grått jern), arbeidstrykket er 1,6-4,8Mpa og temperatur under 480C ° .Med stabsteam av god teknologi og høy kvalitet, positiv bedriftskultur, er vi dedikert til å tilby våre kunder med kvalitetsservice, som følger konseptet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVASJON.
Høy kvalitet Rillet kuleventil er CE -sertifisert. Som en spesialisert Kina Rillet kuleventil produsent og leverandør fra Yongyuan Valve, har vi våre egne merker. I tillegg kan du også kjøpe til en billig pris, fordi vi tilbyr gratis prøver og tilbud. Vi støtter ikke bare gode tjenester, men tilbyr også stilig, fancy, avansert vare. Du kan kjøpe rabattprodukter fra vår støperifabrikk med tillit. Hvis jeg trenger mye, kan jeg da engros? Ja det kan du. Fordi produktene våre er på lager. Velkommen til å kjøpe våre produkter til en lav pris fra oss. For mer informasjon, kontakt oss nå. La oss samarbeide med hverandre for å skape en bedre fremtid og gjensidig nytte.