Gjenget tilbakeslagsventil

Zhejiang Yongyuan Valve er en profesjonell produsent av ventiler i Kina, grunnlagt i 1967. Med en historie på nesten 50 års historie, er vi i dag et av rådsmedlemmene i China Valve Association, og et av samleforetakene til National Ball Valve Standard, utpekt som en av de beste kinesiske kjemiske utstyrsleverandørene. Vårt firma har fått rykte til fremragende bedrifter i Zhejiang -provinsen, og fikk også tilbakemelding fra kundens tilfredshet og belønninger for utmerket forretningsytelse. Våre tilbakeslagsventiler kan deles inn i flensede tilbakeslagsventiler, gjengede tilbakeslagsventiler og rillede tilbakeslagsventiler av disse tre typene.

Tilbakeslagsventil refererer til den sirkulære skiven som åpnings- og lukkede deler, og med sin egen vekt og middels trykk for å blokkere medium tilbakeslagsstrømmen til en ventil. Vanligvis er denne ventilen automatisk arbeid, i væskestrømmen i en retning av trykket, ventilskiven åpnet; Når væsken strømmer i motsatt retning, betaler væskens trykk og skiven mot setet, og kutter dermed strømmen. Det er to typer gjengede tilbakeslagsventiler: tilbakeslagsventil og løft tilbakeslagsventil. Materialer har støpejern, karbonstål, rustfritt stål og smidd. Dette produktet kan påføres vann, gass, olje og etc.

Våre gjengede tilbakeslagsventiler er mye brukt. Vi har sertifikat for ISO9001 styringssystem er oppnådd i 2000, TS produksjon lisens (Nasjonalt spesialutstyr for rørledning og ventil) i 2006 og API 6D (American Petroleum Institute) lisens i 2012. Salgsmarkedet dekker Nord -Amerika og Sørøst -Asia.Vår fabrikken har et kontrollsystem av høy kvalitet og et dedikert kvalitetskontrollteam, alle ventilene inspiseres på API598 eller API6D, og ​​dermed kan vi tilby ventiler av god kvalitet til kunder.Vi har komplette utstyrslinjer fra produksjon, inspeksjon til testing, som to linjer av sandstøping og to linjer med investeringsstøping, 208 sett med mekanisk behandlingsutstyr. I henhold til standarden GB, JB, HB, ANSI og JIS produserer vi kuleventiler, globusventiler, portventiler, sommerfuglventiler, tilbakeslagsventiler, drenering feller, ventiler med fluorforing, pneumatiske og elektriske dampkontrollventiler, avlastningsventiler og forskjellige typer flenser, med forskjellige råvarer (legert stål, varmebestandig stål. rustfritt stål, karbo n stål, duktilt jern og grått jern), arbeidstrykket er 1,6-4,8Mpa og temperatur under 480C ° .Med stabsteam av god teknologi og høy kvalitet, positiv bedriftskultur, er vi dedikert til å gi våre kunder kvalitetsservice, følge til begrepet KVALITET, EFFEKTIVITET, INNOVASJON.


Høy kvalitet Gjenget tilbakeslagsventil er CE -sertifisert. Som en spesialisert Kina Gjenget tilbakeslagsventil produsent og leverandør fra Yongyuan Valve, har vi våre egne merker. I tillegg kan du også kjøpe til en billig pris, fordi vi tilbyr gratis prøver og tilbud. Vi støtter ikke bare gode tjenester, men tilbyr også stilig, fancy, avansert vare. Du kan kjøpe rabattprodukter fra vår støperifabrikk med tillit. Hvis jeg trenger mye, kan jeg da engros? Ja det kan du. Fordi produktene våre er på lager. Velkommen til å kjøpe våre produkter til en lav pris fra oss. For mer informasjon, kontakt oss nå. La oss samarbeide med hverandre for å skape en bedre fremtid og gjensidig nytte.